Продуктите на Welmax – запознай се с мненията на доволните ни клиенти

Като клиенти в днешно време няма как да се оплачем от малък избор на продукти. Коли, компютри, телефони, мебели, уреди – всичко можем да намерим в хиляди варианти, приспособени към нашите нужди и ресурси.

За съжаление, прекалено многото възможности съвсем не улесняват избора ни. Много често, особено в търсене на предмети за всекидневна употреба, търсим да спестим, като залагаме на количеството, а не на качеството. Но такова мислене може да бъде фатално, тъй като когато решаваме да закупим евтини стоки, сме принудени да ги заменяме често и да правим все по-големи разходи. За щастие съзнанието на потребителите се променя с всяка година и все повече разбираме, че си заслужава да инвестираме еднократно в по-добър продукт и да му се радваме дълги години.

Марката, която отговаря на всички очаквания дори на най-взискателните клиенти, е фирма Welmax, която предлага продукти с най-високо качество за ежедневно ползване. Всичко, което можем да купим от там, ни дава гаранция за дългогодишно, безаварийно ползване, а освен това оказва благотворно влияние върху нашето здраве. Голямо предимство на ползването на офертата на магазина на Welmax е и факта, че когато избираме техните продукти, не си купуваме нещо, за което нямаме никаква информация. Преди това имаме възможност да присъстваме на презентация, на която със собствените си очи да се убедим как работят уредите. Освен това в интернет имаме достъп до много мнения на досегашните им клиенти, което със сигурност би ни помогнало при вземането на решение.

В широката гама от продукти на Welmax ще намерим четири основни категории продукти. Това са:

– Ексклузивни италиански съдове в 3 комплекта:
Premium- комплектът се състои от 10 елемента- малки и големи тенджери и тиган,
Premium Plus- 18 елемента в комплекта от съдове, който позволява варене, печене, сушене и дори опушване.
Единични съдове: голям и малък тиган, грил тиган, тава на много нива, Мултивар (модерна тенджера под налягане), Мултивар Дуо.

Всички съдове на Welmax са изработени от антисептична стомана, която позволява да се готви бързо и здравословно- без използване на мазнина и сол. Специалното покритие гарантира, че на практика тези съдове нито могат да загорят, нито да се надраскат. Освен това, когато ги позваме пестим енерги, тъй като ястията са готови много по-бързо, отколкото в традиционните тенджери.

Потвърждение за високото им качество и функционалност са мненята на потребителите:

Отлично качество
Имала съм вече много тенджери, на също толкова известни фирми, но никои не са толкова добри като тези на welmax. Заслужават си парите определено. Знам, че покупката е веднъж за цял живот. Мирослава П..

Последно започнаха да предлагат и уок и аз, като любител на азиатската кухня, реших да го изпробвам. Препоръчвам! Не само за ориенталски ястия. Голям и въпреки това удобен съд и решетката и много полезна. Поредният страхотен продукт.

Не само, че съдовете са много красиви, солидни, и много по-кратко време се приготвя всичко в тях. Виждам по сметките за ток, че уредите си заслужават. Сигурно ще ползвам този комплект до края на живота си, това първо, и второ – сметките ми намаляха. Заслужава си да платиш повече, защото въпреки всичко, това си е спестяване, което се вижда, когато започнете да ги ползвате. Иванка, Варна

Давам положителна оценка за всичко- качество, външен вид, спестяване. Цената може и да е висока, но покупката е да много години напред и намалява сметките, защото всичко се приготвя в експресно темпо.

 • Много красиво вълнено и сатенено бельо- завивките и възглавниците са изработени от материали с най-високо качество (сатен и камилска вълна), които се характеризират с голяма издръжливост и изключително естетичен външен вид.
 • Имат здравословни функции- подходящи за алергични проблеми.
 • Освен това помагат при различни болки, ревматични проблеми, проблеми с налягането- благодарение на своята структура правят микромасаж, като ликвидират неприятните симптоми.
 • Има голям избор от десени и цветове, благодарение на което можем да си изберем подходящото бельо за интериора на нашата спалня.
 • Предлагат се и матраци, пътнически възглавници и вълнено домашно облекло.

Мненията на клиентите са най-добрата препоръка, за да изпробвате спалното бельо на Welmax:

Каквото и да купите, ще знаете, че то е безопасно, здравословно, с грижа за хората с алергии. Имам бельото на welmax (имам алергия). Бельото е вълнено, но въпреки това не предизвиква алергии, не създава никакви проблеми и е много стилно.

Сатенено бельо…Нещо невероятно. Не само, че на външен вид е страхотно, много красиво, но е и приятно на допир, чак не ти се става от леглото. И голям плюс за качеството, защото аз го имам от дълго време и много пъти съм го прала и изглежда като ново.

Първокласни вълнени завивки

Препоръчвам вълнение одеяла. От началото си мислех, че ще изпълняват само декоративна функция, защото са наистина много красиви и се страхувах, че като се завия с тях, ще ми бъде прекалено топло. Но се оказа, че в тях много приятно се спи, дори през пролетта. Стефания, Видин

Препоръчвам горещо бельото на Welmax със сатен. Получих комплекта като сватбен подарък и смятам, че това е много добра идея и всяка двойка би се зарадвала, защото бельото е много красиво, а освен това е много качествено изработено. Имам го вече 2,5 години и изглежда отлично. Наталия

 • Почистващите системи за модерни съвременни многофункционални прахосмукачки, като: Elektra Easy Plus, Hera Easy Plus, Security Clean и почистващия робот Jet Cleaner.
  Всички те отговарят на нуждите на хората с алергии- освен, че събират праха и мият различни повърхности, те освежават въздуха, като елиминират симптомите на алергията, например към прах или козина. С тяхна помощ може да изчистите изцяло дома и мебелите – да перете килими и тапицерии, да събирате разлети течности и вода, да миете прозорци и дори да издухате листата в градината. Справят се прекрасно при почистването на колата – отвътре и отвън.

Мнения на клиенти:

Прахосмукачките работят като професионални уреди във фирми за почистване. След 1,5 година ползване не съм имала никакъв проблем и това се вижда добре по новите поръчки за почистване от доволни клиенти. Бинка

Electra Easy Plus – достоен за препоръка

Много добра прахосмукачка. Много улеснява почистването, особено при мен, защото имам голяма къща. Замества ми много други уреди и средства за почистване, така че наистина съм доволна. Мария

Така, както обещава производителя, прахосмукачката на Welmaх почиства и въздуха. Усещам това най-вече сега, през пролетта. Нямам хрема, очите ми не сълзят, не се налага прозорецът да бъде непрекъснато отворен, въпреки че всичко цъфти и пуска прашец. За хората със сенна хрема като мен, това е много важно. Елвира

Препоръчвам прахосмукачката jet cleaner, която почиства сама. Много е прецизна, справя се с много повърхности и действително е напълно самостоятелна. Олга

 • Здравословни продукти- това е асортимент, който е свързан с профилактика на здравето. В предложенията ще намерим още:
 • Масажираща възглавница Maxmedica за проблеми и болки в кръста,
 • Освежител на въздуха Airocide за хора с алергии,
 • Очила за терапия със светлина Luminette против безсъние,
 • Вълнени колани за кръста, лактите, коленете за хора с ревматизъм,
 • Йонизатор/климатизатор за въздух Fiamotto,който се грижи за добрия микроклимат в помещенията.

Тук също така може да се запознаете с мненията на доволни клиенти:

Много е хубаво, че предлагат все повече здравословни продукти. Ползвам масажиращата възглавница за кръст и виждам значително подобрение. Това е първият ефективен продукт, който ми донесе резултати. Иван

Препоръчвам очилата за терапия със светлина. Това е наистина ефективен начин за борба с безсънието. Ефектите при мен се виждат още след една седмица ползване. Наистина огромно облекчение след много месеци борба и хапчета. Елица

Препоръчвам продуктите на Welmax, защото са една от малкото фирми, които предлагат качествени неща с подход към клиента. Давам им голям плюс за презентациите и възможността да се запознаеш отблизо с асортимента преди да си го закупиш. Екатерина и Михаил

Използвам масажиращата седалка на Welmax. След 2 месеца редовно използване болката в кръста намаля с около 70%. Доволен съм, Георги.

Както се вижда Welmax е високо ценена марка, която печели доверието на все по-голям брой клиенти. Ако сте човек, който цени качеството на закупените продукти и се грижи за здравето си, запознайте се с подробната оферта на Welmax в нашия online магазин или по време на организираните в цяла България презентации.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *