Отзиви за Welmax

Мултикукър WELMAX

Една от най-добрите покупки в живота ми! Съпругът ми и аз решихме да изберем Multicooker веднага след като се преместихме в нов дом. Това беше добра възможност за подмяна на съществуващите кухненски уреди. И с това уцелихме десятката! Оценяваме го заради бързината на готвене и лекотата на използване. Можете бързо да настроите програмата, мощността и правилното налягане. Има вграден таймер, който особено помага да организирате времето си. Можете да оставите храна за готвене и да не се налага да я проверявате от време на време. Наскоро успяхме да приготвим и ризото, което е истинско предизвикателство. Голям плюс е фактът, че мултикукърът не заема много място и има доста голям капацитет. Обем от пет литра са достатъчни, за да приготвите ястие за цялото семейство, без да разваляте кухненския декор – а и изглежда много спретнато в кухнята. Цялото устройство е лесно за използване и можем да го препоръчаме с чиста съвест. Особено когато, като нас, нямате много време за готвене и обичате домашно приготвени ястия.

Анелия, 30 години

Професионални ножове

Комплектът ножове Puro работи страхотно! Получихме ножове като сватбен подарък и едва наскоро си спомнихме за този подарък. Съжаляваме, че започнахме да ги използваме едва сега. 🙂 Всички останали ножове са прибрани, комплектът от 5 ножове Puro е достатъчен за ежедневното готвене. Изработени са от неръждаема стомана, която не се захабява толкова бързо, колкото другите материали. След интензивна употреба ножовете са все още остри като след разопаковане. Нож за хляб със зъби на острието се превърна в откритие и в наш любим. Той е брилянтен за рязане на пресен (дори топъл) хляб, който винаги се деформираше след нарязване със старите ножове. За първи път срещам толкова удобна дръжка на нож. Вижда се, че създателят на дизайна на ножовете е положил солидни усилия, за да ги накара да паснат в ръката и да са удобни дори при продължително рязане. Това са ножовете, които си представям в ръката на готвач, който извършва едни и същи дейности с часове. Смело казвам, че работа с комплекта Puro би била чисто удоволствие.

Мария, 26 години

Водата на живота

Пречиствателят на вода Welmax изпълнява функциите си перфектно. Има няколко филтъра, които улавят всички възможни замърсители във водата. Никога не бих посмяла да пия вода направо от чешмата, защото в моя район тя е твърда и има много „камък”. Пия много вода, така че купуването на самото устройство беше добра инвестиция за мен, вече не ми се налага да купувам бутилирана вода от магазина. Важно е, че устройството не променя вкуса на водата, който понякога се усеща при преминаването й през други филтри. Ако търся термин за вкуса на водата, бих я определила като чиста. Тя е деликатно хладка и вкусът на свежест я пронизва. При първото тестване ми напомни за пътуването в Рила, където опитахме вода от високите планински потоци. Водата имаше абсолютно същия вкус, сякаш всъщност пулсираше от живот. Допълнителна характеристика на устройството е ниската консумация на енергия. Държах да бъде енергийно ефективно, затова консумацията от 0,1 kW на ден е много обещаващ показател. Определено го препоръчвам!

Гергана, 50 години

Сибила 3

Не съжалявам, че купих Sybilla, това беше една от най-добрите инвестиции в кухненско оборудване! Заедно с децата отново се влюбихме в плодовете и зеленчуците. Сокоизстисквачката е малко по-скъпа от предлаганите на пазара, но не съжалявам, че инвестирах в този модел. Има удължен изход за по-високи чаши и съдове, което е чудесно при приготвяне на коктейли за цялото семейство. Широкият отвор също помага да не е необходимо да нарязвате зеленчуците и плодовете на много малки парченца. Тествахме няколко рецепти и вече имаме своя избор. Сега сме в състояние да приготвим подхранваща енергийна бомба само за няколко минути. Самата операция е толкова проста, че децата ми вече могат да си приготвят коктейли. Sybilla е тиха, което също ме убеждава, че никоя друга сокоизстисквачка на пазара не би отговорила на очакванията ми. В момента това е най-често използваното оборудване в нашата кухня и мога с увереност да препоръчам закупуването на Sybilla на тези, които още не са решили. 🙂

Ангелина, 45 години

Cirrus Life

Невъзможно е да опиша как точно се промени въздухът в дома ми след закупуването на Cirrus Life. Буквално къщата придоби втори живот и вече не трябва да се притеснявам дали домакинството диша чист въздух. Поемам дълбоко въздух и знам, че Cirrus вече се е погрижил за това. 🙂 Живея в голям град, така че купуването на пречиствател на въздуха беше задължително за мен. Когато разопаковах и стартирах устройството и на дисплея му се появи информацията за степента на замърсяване на въздуха – бях искрено притеснена. Климатът в къщата беше трагичен. За щастие, след известно време на работа на Cirrus Life, показателите влязоха в нормата. Въздухът в къщата престана да има странната миризма на СМОГ. Устройството има няколко филтъра, така че имаме няколко етапа на почистване. От гъбички, мухъл, бактерии, СМОГ, вредни летливи вещества и всички опасни съставки, които могат да замърсят околната среда. Освен това  йонизира въздуха, поради което къщата отново замириса на свежо. Сега всеки в къщата усеща разликата в качеството на въздуха. Моята оценка е 10/10!

Магдалена, 41 години

Фиамото /Fiamotto/

Задължителна покупка за любителите на топлина и печка през зимата! Камината изпълнява функциите си перфектно. Това е страхотно решение за хора, които като мен не искаха да монтират трайно камина в спалнята. Fiamotto може да се движи свободно, позицията му може да се сменя толкова често, колкото често се променя нашата визия за интериорен дизайн. Това, което също му дава предимство пред класическите камини за вграждане, е опцията за охлаждане през лятото. Fiamotto може да се използва успешно през цялата година, а комбинирането на две устройства в едно спестява място. Допълнително предимство е регулирането на скоростта и мощността на нагряване. Мощността от 2000 W е достатъчна, за да затопли помещението в кратко време. Красивото покритие на камината се вписва идеално в дизайна на нашата спалня. Имам спалня в скандинавски стил, но мисля, че камината ще пасва не само на минималистичен интериор. Тя също така ще разкраси този в стил bohoo или рустик. Италианските елементи на корпуса хармонират прекрасно с показаната топлина на огъня. Прекрасен интериорен елемент и камина в едно.

Андрей, 55 години

Акваменти

Страхотно устройство, което ми позволи да спестя време и пари! Имам два броя  Aquamenti. Купих един за дома си и след известно време купих още един за офиса си. Жена ми мрази миенето на прозорци, затова потърсихме заедно алтернатива. Попаднахме на няколко автоматични робота за почистване на прозорци, но в крайна сметка се спряхме на Aquamenti. Имаше няколко причини, но най-убедителната беше възможността за управление на устройството с помощта на приложение от телефона. Можем да планираме пътуване до киното и едновременно с това да включим почистването на прозорците. Устройството е много точно и ефективно. Не оставя ивици по прозорците, което също е голям плюс, също така не драска дограмата. Второто устройство използвам в офиса. Преди поръчвах от време на време фирма за почистване на прозорците, сега този проблем отпадна от главата ми. Достатъчно е някой да настрои съответната програма на устройството и Aquamenti ще свърши останалата работа вместо нас.

Мартин, 32 години

Security Clean

Идеален за специални задачи, когато мислите, че нищо не може да се направи. Security Clean е истинско чудо сред всички уреди за миене и почистване. Той определено е номер едно в къщата ми, когато става въпрос за почистване. Използваме го за пране на килими и вълнено спално бельо, както и за почистване на дамаски, дивани и текстилни елементи. Наскоро той също помогна за почистването на колата, ефектът предизвика изключително впечатление, отвътре колата изглеждаше като нова. Използваме го и ежедневно като прахосмукачка за почистване и измиване на пода. Това устройство от Welmax прави всичко, което трябва, има цели 10 функции. Не съм имал време да тествам всички, защото устройството е усъвършенствано и дори няколко основни функции са достатъчни за  нуждите в дома. Въпреки това е хубаво да имаш устройство, което има толкова много възможности за бъдещето. Старата прахосмукачка вече не е нужна за нищо. В Security Clean торбите и филтрите трябва да се сменят, поради което той замени предишните ни устройства. Лесен е за инсталиране и използване, препоръчвам го.

Камен, 35 години

Jet Cleaner

Автоматичната прахосмукачка е моето откритие на годината. Много съм доволна от Jet Cleaner и бих го купила и втори път! Взех прахосмукачката на вноски, еднократната цена беше твърде висока за мен. Въпреки това исках точно този модел, защото моя приятелка ми го препоръча много. Бързо го програмирам относно време за почистване, когато ме няма вкъщи. Мога свободно да избирам времето, когато прахосмукачката ще напусне зарядната си станция. Не нарушава праговете в апартамента и избягва препятствията. Чувала съм, че други устройства не разпознават понякога мебели, но с Jet Cleaner няма такива проблеми. Той е чудесен за справяне с косми, прах и малки замърсявания. Ако някой има домашен любимец у дома, със сигурност ще му е от полза. Дори е приятелски настроен към домашните любимци, които се страхуват от звуците на прахосмукачка. Този модел е много тих, така че няма да изплаши нашия четириног приятел. Използвам основно функцията за засмукване на праха, но можете да зададете и програма за мокро почистване. Страхотно устройство за заети хора. 🙂

Камелия, 24 години

Мемори матрак

Не съм спала така добре на нито един матрак, както на този! Напасва се идеално към формите ми, благодарение на което гръбнакът вече не ме боли. Боря се с проблеми в долната част на гърба, така че бях много взискателна при избора на матрак. Престанаха и нощните събуждания, които не ми позволяваха да си почина пълноценно. Когато увеличих комфорта на съня, имам впечатлението, че съм се подмладила с няколко години. 🙂 Моделът Memory от Welmax оправда всичките ми очаквания. Изработен е от проветрив материал, който осигурява вентилация по време на сън, така че тялото да не прегрява. Струва си да се инвестира в по-качествен матрак, в крайна сметка не може да се пести от здраве. Матракът Memory си заслужава цената и не бих го заменила с друг. Калъфката на матрака може да се пере, така че лесно се поддържа чиста по време на сън дори и за изискванията на страдащ от алергия. Чакам още цветови варианти на матрака, за да си купя отново от същия тип. 🙂

Катя, 43 години