Многофункционален уред вместо обикновена прахосмукачка

Ако стоим пред избор на прахосмукачка, трябва да се замислим дали покупката на многофункционално почистващо устройство няма да се окаже по-добро и по-универсално решение.

Почистването на дома в крайна сметка не е само събиране на праха, но и пране, измиване на подовете, почистване на много повърхности. Добрият уред не само ще ни помогне да почистим дома си – с негова помощ можем дори да освежим старите мебели, фугите, да изперем килима, вълнените завивки, да съберем разлятата вода или да се избавим от сухите листа в градината.

Макар покупката на такъв уред често да представлява не малък разход,  в негова полза говорят предимствата, с които разполага. Ето и някои от тях:

– Спестява време – благодарение на множеството функции, които имат този тип уреди, можем лесно, без употребата на много и различни „джажди” да се справим дори с особено упорити замърсявания,
– Спестява пари – въпреки, че покупката на такава прахосмукачка се свързва с не малка инвестиция, ние спестяваме от другите почистващи средства, препарати, течности, мопове, парцали и т.н.,
– По-добър резултат от почистването – обикновените прахосмукачки често разпръскват праха, защото са снабдени с торбички и контейнери, които не са 100% непропускливи. Многофункционалните уреди потапят праха във вода и филтрират всички микроби, гъбички и бактерии, като оставят почти стерилна чистота,
– Комфорт за страдащите от алергии – все повече хора се борят с различни видове алергии – болшинството – с т. нар. „домашни алергии” – към прах, козина, плесени и др.. Доброто оборудване е в състояние да се справи с тези проблеми – освен идеалното почистване, вградените филтри пречистват и овлажняват въздуха, което категорично подобрява комфорта на живот на хората, страдащи от алергии.

Многофункционалните прахосмукачки са идеално решение за тези, които ценят реда и чистотата, но не искат да прекарат в почистване целия ден. Това е подходящият уред и за фирмите, които се занимават с професионално почистване. Клиентите със сигурност ще забележат разликата и ще използват често техните услуги.

3 thoughts on “Многофункционален уред вместо обикновена прахосмукачка”

  1. Използвам прахосмукачката на Велмакс от известно време. Вкъщи имаме 4 домашни любимеца – 3 кучета и котка, които непрекъснато си сменят козината, понякога преобръщат саксиите, разсипват си храната и т.н. За чистете винаги има много, но за съжаление, някои неща никога нямаше да могат да бъдат почистени, ако не беше turbo power cleaner. Прахосмукачката се справя страхотно, от козината няма и следа, всички петна веднага изчезват и въздухът е сякаш по-лек. Няма го онзи ефект, както при другите прахосмукачки, че прахът от един отвор е всмукван, а от другия излита обратно. Иванка

  2. Получих прахосмукачката на welmax от децата за рождения ми ден. Много ми харесва функцията за издухване на листа, защото никога не съм обичала да плевя и мета, а имам хубава градина и ми се налагаше да го правя. Сега е много по-бързо и удобно.

  3. Каквото и да купите от тях можете да сте спокойни, че е безопасно, здравословно, че е помислено за хората с алергии. Имам бельо на welmax (аз съм с алергия). Бельото е вълнено, но въпреки това нямам алергична реакция срещу него, не предизвиква никакви неприятни усещания, много топли и е много красиво.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *