Ексклузивно спално бельо Welmax

Сънят е изключително полезен за нашето здраве, тъй като гарантира правилното функциониране на метаболитните процеси и достатъчна доза почивка за нашия мозък. Не зависимо дали спим дълго или кратко, трябва да се погрижим сънят ни да протича в правилните условия. От това зависи дали сутрин ще станем отпочинали и в добро настроение.

На пазара има много фирми, но от мненията на хората излиза, че една от най-добрите марки, специализирани в доставката на луксозно елегантно спално бельо и аксесоари е Welmax. Това е доказала се фирма, която от много години промотира добрия и здравословен начин на живот.

Марката Welmax всяка година получава множество награди и отличия, като, например, Фирма на годината, Луксозна марка и Grand Prix на Полша. На фирмата са се доверили вече повече от  300 хиляди потребители, чиито много позитивни мнения може да прочетете:

Изкуших се от здравословното бельо на Welmax, защото трябва да призная, че през нощта понякога ме болят коленете, но и като че ли е прекалено топла за мен. (Юлия, Пловдив)

В началото такъв тип спално бельо ми се струваше малко странен, защото не мога да го изпера в пералнята и как тогава мога да го поддържам чисто? Оказа се, че вълната се почиства много добре и много лесно и няма никакъв проблем това. (Величка, Велинград)

Най-сетне спрях да мръзна през нощта, а това ми се случваше постоянно през зимата. Трябваше отоплението да ми е включено на максимално, иначе се събуждах от студ през нощта, сега е достатъчно да наглася радиатора на средно и ми е добре. (Галина)

Комплектите спално бельо и допълнителните аксесоари на Марката Welmax са изработени от ценената по цял свят, вълна с най-високо качество от испански овце. Спалното бельо на Welmax се предлага в цели осем различни колекции – Лотосов цвят светъл, Лотосов цвят тъмен, Раждането на Венера, Сбогуване с Африка, Розата на Анна, Меринос, бельо Camel и бельо Сатен. Всеки комплект бельо е достъпен в малък и голям размер. Освен това има възможност да се поръчат одеяло и матрак по индивидуален размер. Предлагат се и възглавници с рехабилитационно-лечебна форма, които се препоръчват от ортопедите.


Лотосов цвят светъл на Welmax е вълнено спално бельо с деликатен десен, идеално както за по-млади, така и за по-възрастни хора.

Колекция Лотосов цвят тъмен е ексклузивно бельо с деликатен косъм и натурален, орехов оттенък, който се харесва изключително много на по-улегнали хора, които харесват интериор в по-спокойната цветова гама.

Спално бельо Раждането на Венера е светло, с деликатен орехов десен, който ще се впише идеално във всеки един елегантен интериор. Този комплект със сигурност ще осигури чувство на комфорт на всеки човек, дори и след много тежък работен ден.


Колекцията вълнено спално бельо Меринос е изключително тънка, мека и деликатна, тъй като е създадена от вълна на овце, отглеждани в Австралия и Нова Зеландия. Гарантира най-високо качество на изработка и комфортен сън.


Следващото предложение е колекция вълнено спално бельо Camel. Изработена от ексклузивна  вълна, която ще задоволи и най-изискания вкус.

Последното по ред, но не по качество, предложение е Сатененото бельо. Ексклузивно вълнено спално бельо с покритие от сатен, което дава приятно усещане при допир, достъпно в няколко цветови варианта.

Благодарение на необичайно богатата си оферта и най-високо качество на предлаганите продукти вече стотици хиляди души си гарантираха здравословен и спокоен сън. Не отлагайте повече и още днес се присъединете към тях!

Снимки на доволни клиенти

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *