Велмакс – чинии, чаршафи и системи за почистване от най-високо качество.

Когато купуваме продукти за ежедневна употреба, искаме те да ни служат в продължение на много години. Важно е тяхното качество и дълготрайност, което ни дава гаранция, че това е покупка, която се изплаща.

В отговор на очакванията на  по взискателните клиенти, все повече компании създават асортимент, който отговаря на техните нужди. Една от тях е Велмакс – известна марка, която продава 13 годишни луксозни ежедневни продукти.

 

 

 

Тяхната оферта включва:

  • Вълна и сатен постелки – ние можем да избираме между много дизайни и цветове. Предлагат се и матраци, табуретки и вълнени дрехи,
  • Луксозни продукти за кухнята от антисептична стомана – можем да избираме от 3 комплекта – Premium, Premium Plus и Premium Lux, както и индивидуални продукти. Офертата включва и кухненско оборудване, като например мултифункционален робот – мултикукър, бавноспиращ механизъм Sybilla или модерна тенджера под налягане – Multiwar,
  • Технологично усъвършенствани Почистващи системи – това са модерни прахосмукачки с много функции – Elektra Easy Plus, Hera Easy Plus, почистващ робот Security Clean и Jet Cleaner – всички адаптирани към нуждите на страдащите от алергии,
  • Здравни продукти – асортимент, свързан със здравето. Офертата включва Maxmedica матрак , Airocide въздушен пречиствател, Luminette светлина терапия очила, вълна за грбначния стълб, наколенки.

 

Мисията на Велмакс е непрекъснато да подобрява предлагането си, така че да отговаря на нуждите – предимно на здравето – на съвременните потребители.

велмакс лукс продукти (2)

С продуктите, които могат да бъдат закупени в магазина, е възможно да се извършват ежедневни дейности като готвене, почистване или почивка, така че да има благоприятен ефект върху нашето състояние.

велмакс лукс продукти (1)

Welmax – ястията са здравословно готвене без мазнини. Чаршафите гарантират здравословен сън дори при алергии. Многофункционалните прахосмукачки дори почистват въздуха! Комплектът е специализиран здравен продукт, който помага да се справят с много проблеми.

велмакс лукс еоод пловдив

Хората, които искат да се запознаят с подробната оферта на компанията, мога да посетя уебсайта www.welmax.bg или да организират демонстрация, по време на която ще бъдат представени конкретни продукти.

 

3 thoughts on “Велмакс – чинии, чаршафи и системи за почистване от най-високо качество.”

  1. Много се радвам, че асортиментът е приспособен към хора с алергии. Това е важно, например при покупката на бельо. Имате голям плюс от мен за това.

  2. Препоръчвам горещо вълненото спално бельо. Рай е за хора със студени крайници! Обожавам да спя в него през студените зимни нощи. Изключително приятно на допир и много топло????

  3. Много ми харесват продуктите на Welmax за качеството им на изработка и тяхната издържливост и функционалност.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *