Велмакс най-високо качество и безопасност

Вълненото спално бельо Велмакс е изработено от  най-висококачествена  100% естествена вълна, която е призната с международен сертификат „Woolmark“.

Безопасно за деца – вълнените постелки Велмаксотговарят на най-високо качество и производство. Те могат да се използват безопасно дори и от деца без да се причинява раздразнение при допир с чувствителната им кожа.

Какво доказва нашия сертификат? Безопасно ли е за децата? Сертификатът потвърждава, че вълненото спално бельо  Велмакс е  изработено от естествени тъкани (100% вълна) и отговаря на строгите санитарни и безопасни стандарти.

Удобно за човека – Велмакс вълнено бельо отговаря на най-строгите екологични изисквания, както се потвърждава от нашия сертификат „Friendly”. Той потвърждава хуманно-екологичните свойства на продуктите и гарантира, че процесът на тяхното производство е в съответствие с приложимите правни разпоредби за хигиенни стандарти на работната среда.

Основните предимства са:                                                                                         

Спалното вълнено бельо Велмакс е изработено от естествени тъкани (100% вълна), поддържащи постоянна телесната температура.

Специална особеност на вълнената постелка е, че притежава несравнима  динамика на  влакната, която е способността да се свива или да се разширява под въздействието на температурата. Когато е топло, влакната са просмукани, тоест, те пропускат излишната топлина, което не позволява тялото ни да прегрее. Какво се случва докато е студено ли? Влакната се свиват, задържат топлината  като поддържат постоянна телесна температура. Така че вълненото спално бельо е подходящо за ползване през цялата година, без значение от сезона!

Преминаване на въздуха

Спалното бельо от чиста вълна позволява 86% от излишната топлина да минава, така че да не се изпотяваме  по време на сън, като по този начин избягваме много сериозни заболявания, особено болки в ставите, гръбначния стълб, бъбреците, както и ревматични заболявания и обикновени настинки.

Обновяване на тялото до микроравнище чрез вълната

По време на сън под вълнената завивка се изживява истински микромасаж, който се получава от въздействието на вълната, който подобрява кръвообращението. Това води до по-добро кръвоснабдяване и снабдяване с кислород, особено на мозъка, който се подхранва по-добре, като по този начин се подобрява нашата памет и концентрация. Освен това, кислорода в мускулите спомага те да работят по-добре, повишава се ефективността на бъбреците, белите дробове и сърцето. Всички те са ключови органи за правилното функциониране на нашето тяло.

Неутрализиране на положителни йони

Всеки ден сме принудени да използваме уреди, които причиняват много вредно въздействие, като зареждат околната среда с положителни йони. Положителната йонизация силно се намесва в работата на нашия организъм, която може да се прояви в умора, намалена съпротива и прекомерна възбуда. Вълната премахва положителната йонизация, замествайки я с отрицателна, естествено за човешкото тяло. В допълнение, това свойство гарантира отблъскване на прах, така че по време на сън ние не вдишваме тези примеси, а дишаме с чист въздух. Всичко това дава свойства на вълната здраве и анти-алергия!

Съдържанието на ланолин

Ланолинът е вид животинска мазнина, които се намира в най-долната част на козината на овцете, предотвратявайки проникването на бактерии или акари и паразити от семейство паякообразни. Защитава козината от мръсотия и прах, оставяйки вълната много чиста. Освен това ланолинът е най-добре абсорбираната от нашата кожа животинска мазнина, действа върху нея, омекотява и успокоява раздразненията.

Потребителски мнения за спално бельо Велмакс:

„Не бях убедена в началото за този вид спално бельо, тъй като си мислех, че щом не може да се пере в пералнята, няма да може да се поддържа чисто? Оказа се, че вълната се поддържа много лесно посредством почистване с Ланолин ” Гергана

„Обичам завивката, под нея аз спя в продължение на няколко години 🙂 Супер лека е! Под нея температурата не е нито много висока, нито много ниска. Тя е много мека, така че на сутринта дори не искам да ставам от леглото 🙂 Просто откровение !!!” Мария

„Виждам, че мненията за изделията от вълна са различни. Аз съм потребител на цял комплект спално бельо и трябва да кажа, че съм много доволен. Разбира се, това спално бельо не е лековито, но предлага много добри условия за почивка (сънят ми вече е по-спокоен от преди, завивките ми подеистваха ми успокояващо и като вече нямам проблеми с безсънието). Ако трябва да бъда честен, не бих го заменил с никой друг.” Янислав

„Хей;) Аз също имам цял комплект и съм много щастлива :). Вече повече от  една година го използвам ;).  Когато със семейството ми отидохме на почивка, спяхме с обикновени завивки, поради което цяла нощ не можах да заспя. : P Свикнах с тези продукти, те са подходящи и за моето дете, което е на 4 годинки. То е свикнало с тях още от малко. ‘‘ Анна

1 thought on “Велмакс най-високо качество и безопасност”

  1. Много се радвам,чеWelmax предлага все повече продукти в своята оферка и че всичко това е асортимент, който помага за здравето. Това е много важно в нашето време.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *